Determinați dacă vi se potrivește metoda

Calculator termen sarcina
Indicați și
a ultimei menstruații
 


Dacă aveți o sarcină nedorită, nu sunteți singură. Milioane de femei întrerup sarcina în fiecare an. Una din trei femei apelează la un avort în cursul vieții. Femeile din întreaga lume au folosit pastilele pentru avortul medicamentos, care au demonstrat ca fiind foarte sigure.
  • Este dreptul fiecărei femei să-și controleze propria viață. Avem încredere in capacitatea dvs. de a lua propriile decizii! Suntem siguri că știți cel mai bine de ce aveți nevoie la moment!
  • Organizația Mondială a Sănătății recomandă metoda avortului medicamentos, ca fiind sigura, și care protejează sănătatea reproductiva a femeilor! OMS a inclus mifepriston și misoprostol, medicamentele pentru avort, în lista medicamentelor esențiale care ar trebui să fie disponibile pentru toate femeile.
  • Mifepriston și misoprostol pot fi utilizate în siguranță la domiciliu în primele 9 săptămâni de sarcină. Ele provoacă un proces foarte asemănător cu un avort spontan și sunt eficiente până la 98% din cazuri pentru întreruperea unei sarcini nedorite, atunci când sunt utilizate în mod corect. Milioane de femei au folosit această metodă în siguranță.
Dvs. puteți determina dacă metoda vi se potrivește. Acest proces este confidențial și datele dvs. personale nu vor apărea nicăieri. Dacă sunteți de acord să împărtășiți aceasta informație cu noi, vă rugăm să bifați mai jos.