Despre avortul medicamentos prin telemedicină

Calculator termen sarcina
Indicați și
a ultimei menstruații
 


Vă oferim un nou model de furnizare a serviciului care permite autogestionarea avortului medicamentos de către pacientă, cu ghidarea de la distanță a unui medic. Serviciul constă în următorii pași:
  1. După ce ați confirmat sarcina cu ajutorul unui test, veți primi consilierea și consultația unui medic ginecolog, competent în această metodă, la telefon sau prin intermediul unei videoconferințe
  2. Mai apoi veți accesa medicamentele la o farmacie din localitate, pe baza prescripției medicale expediate prin telefon. În lipsa farmaciei în localitate – vă vom expedia pachetul cu medicamentele prin poștă. În timpul procesului, veți putea oricând să contactați medicul dacă aveți întrebări sau ceva vă alarmează.
  3. Evaluarea succesului procedurii va avea loc o săptămână mai târziu prin intermediul telefonului sau videoconferinței, pe baza unor întrebări, care o să vi le pună medicul. În caz de îndoieli, veți fi invitată la clinică pentru un examen în persoană.
  4. Peste 4 săptămâni veți repeta testul de sarcina pentru o ultima evaluare a completării avortului.
Doriți să aflați mai mult despre acest serviciu? Vă rugăm să ne contactați la telefon fix – 022355072, telefon mobil – 060903782 sau adresa de email – cidsr2012@gmail.com.
Vom fi foarte bucuroși să discutăm cu dvs.


Aflați dacă avortul medicamentos este potrivit pentru dvs.