. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Obțineți serviciul rapid,
fără ca să lipsiți de la serviciu, de acasă
și fără ca să vă deplasați la instituția medicală
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Avortul medicamentos prin telemedicină:
o nouă modalitate sigură
de întrerupere a sarcinii nedorite
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Consultați-vă DE ACASĂ cu un medic
despre avortul medicamentos
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Calculator termen sarcina
Indicați și
a ultimei menstruații
 


Care e procedura? Avortul medicamentos prin telemedicină presupune aceiași pași ca și un avort medicamentos cu consilierea de către medic în persoană, dar toți pașii pot fi efectuați de la distanță, de acasă, adică nu trebuie să vă deplasați la instituția medicală. Un prestator de servicii vă consiliază prin intermediul telefonului sau internetului. Apoi procurați medicamentele pentru avort de la farmacie, sau vă sunt trimise prin poștă. Urmați instrucțiunile de luare a pastilelor și urmăriți cum decurge procesul. În orice moment, dacă aveți întrebări sau ceva vă alarmează, puteți contacta prestatorul de serviciu. Peste o săptămână, pe baza unor întrebări care o să vi le pună medicul, se desfășoară o sesiune de stabilire a finisării procesului, sau a necesitații venirii la medic in persoana, tot prin intermediul telefonului sau internetului.
Mi se potrivește? Acest serviciu vi se potrivește dacă nu aveți contraindicații, aveți o sarcina nedorită și doriți să o întrerupeți prin avort medicamentos. Va trebui să luați medicamentele înainte să împliniți 63 de zile (9 săptămâni) de sarcină. Pentru a vi se oferi consultația și consilierea, aveți nevoie de acces la un telefon/calculator/tabletă/etc. cu conexiune la internet și o cameră web și microfon.