Direcționează 2%

Aloca 2% din impozit pe venit pentru a susține activitatea A.O. Centrului de Instruire în Domeniul Sănătăţii Reproductive (CIDSR)

Pe parcursul perioadei ianuarie-aprilie, persoanele fizice pot desemna 2% din suma impozitului pe venitul calculat şi achitat la buget pentru anul precedent în favoarea unui beneficiar eligibil (organizație neguvernamentală / entitate religioasă). Este cea mai simplă modalitate prin care poți susține o cauză aproape de inima ta.

CIDSR este înclusă sub nr.772 în Lista beneficiarilor desemnării procentuale Legea 2%) întocmită de Agenţia Servicii Publice şi plasată pe pagina sa web (http://asp.gov.md/ro/node/3963).

Pentru a direcționa 2% din impozitul pe venit către CIDSR, trebuie să parcurgi următorii pași simpli:

1. Mergi la oricare oficiu teritorial al Inspectoratului Fiscal de Stat (FISC) cu buletinul de identitate. Cere să depui „Declarația persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit” sau mai simplu – Formularul CET18 (nu mai târziu de 30 aprilie).
În cazul în care deții semnătură electronică, poți depune formularul online 24 de ore din 24, prin intermediul platformei https://servicii.fisc.md/.

2. În compartimentul informație Facultativă indică Codul fiscal al CIDSR: 1011620005893

Exemplu (Extras din Declaraţia persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit Formularul CET18):

Mai multa informatie privind desemnarea a 2% din impozit pe venit poate fi gasita aici: https://servicii.fisc.md/